eTwinning

În anul școlar 2023-2024, avem în desfășurare câteva proiecte eTwinning:

1. Proiectul e-Twinning „The journey into the history of cinema begins from past to present”, coordonat de prof. Anicolaesei Alexandra.

Scopul proiectului este explorarea evoluției cinematografiei de-a lungul timpului, de la începuturile sale până în prezent, prin intermediul unei colaborări transnaționale între elevi și profesori, cu accent pe înțelegerea și aprecierea moștenirii culturale și artistice a cinematografiei.

Elevii școlii noastre colaborează în limba engleză cu elevii din școlile partenere din Grecia, Bulgaria, Georgia și Turcia pe portalul european eTwinning:

https://school-education.ec.europa.eu/en/etwinning/projects/journey-history-cinema-begins-past-present/twinspace/pages

2. Proiectul e-Twinning „The transformation will be amazing”, coordonat de prof. Anicolaesei Alexandra.

Scopul proiectului este de a promova conștientizarea și implicarea în practici durabile de reciclare și gestionare a deșeurilor, în vederea reducerii impactului asupra mediului și contribuției la combaterea încălzirii globale.

Elevii școlii noastre colaborează în limba engleză cu elevii din școlile partenere din Grecia, Bulgaria și Turcia pe portalul european eTwinning:

https://school-education.ec.europa.eu/en/etwinning/projects/transformation-will-be-amazing/twinspace/pages

3. Proiectul e-Twinning „Special Education in the Magical World of Art”, coordonat de prof. Anicolaesei Alexandra.

Scopul proiectului este de a facilita dezvoltarea abilităților sociale și participarea la societate a elevilor cu nevoi speciale (15-18 ani) prin intermediul expresiei artistice, oferindu-le o platformă unică de exprimare și creștere a încrederii în sine.

Elevii școlii noastre colaborează în limba engleză cu elevii din școlile partenere din Polonia, România, Portugalia, Tunisia, Cehia, Spania și Turcia pe portalul european eTwinning:

https://school-education.ec.europa.eu/en/etwinning/projects/special-education-magical-world-art-15-18-age/twinspace/pages