Echipa de proiect

Echipa de proiect

Membrii echipei au o experiență considerabilă în proiecte europene.

  • Prof. Anca Aparaschivei – coordonator

Are o experiență consistentă în domeniul managementului de proiect. A participat la mobilități Comenius, Grundtvig, Pestalozzi. Se remarcă prin capacitatea de a pune în practică metodele învățate la cursurile de perfecționare, prin inițiativa, spiritul de organizare, implicarea în viață școlii și inițierea de proiecte.

  • Prof. Mercas Hariclea – implementare

Rolurile deținute în cadrul organizației (membru în Consiliul de Administrație, coordonator arie curriculară) au familiarizat-o cu planul de dezvoltare instituțională și i-au permis să identifice nevoile majore ale acesteia. Cursurile de perfecționare internaționale: EUROCLIO, Eustory, colaborarea cu instituții guvernamentatle sau ONG (Centrul Rațiu pentru Democrație, CEDU 2000+), au dus la dobândirea unei experiențe consistente în managementul de proiect.

  • Prof. Brîndușa Atudorei – comunicator

A creat oportunitatea de a avea un profesor nativ de limba engleză, a implementat multe activități de voluntariat cu elevii. Participarea la proiecte YiA în Cehia, o recomandă că un bun lucrător de tineret și comunicator.

  • Prof. Simona Gabor – pregătire lingvistică și culturală

Are reale calități de comunicare, experiență de lucru în echipa, o solidă pregătire culturală și lingvistică, fiind profesor de franceză. Este secretara Consiliului profesoral.

  • Camelia Ciuta-contabil – responsabil financiar

Este auditor financiar, are experiență în proiectele Erasmus Vet.